MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

Answer:

When you need to round a number. First you need to look at the placement number that the question is asking to round to the nearest.

In this case it's the nearest tenths.

.8 is in the tenths place.

Now look to the number to the right of that number 3 that's the number that tells you if you will round up or down.

If the number is 5 or more you round up, if it's less than 5 you round down.

In this case the 3 is less than 5 so you round down.

So your answer would be 8.8

Hope this helps.

Answer: Your honest answer: 8.8 is your answer.

MIDDLE SCHOOL

What is the value of 2|C| + 3|D|

Answer:

2C + 3D or 2 times C + 3 times D (2*C + 3*D)

Explanation:

The absolute value of a number ( Whether a letter represents the number or there is an actual numer) is alway positive.

ex- |-5| and |5| and |-C| and |C| both 5s mean 5 and both Cs mean C.

Hope this isn't too confusing and hopefully I helped!

COLLEGE

Which of the following equations could be the result of using the comparison method to solve the system shown? x + y = 5 2x + y = 7

Answer:

so (x,y) = (2,3)

Step-by-step explanation:

we have

x +y= 5 ------ equation 1

2x+y= 7-------equation 2

Multiplying equation--1 by 2, we will have equation---3

2x +2y= 10-----equation 3

now subtracting equation 2 from equation 3

2x + 2y= 10

2x + y = 7

y = 3

adding value of y in equation 1

x + y = 5

x= 5 -y

x= 5 - 3

x =2

so (x,y) = (2,3)

Answer: the correct answer is

5 - x = 7 - 2x

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

-5/3 >m -5/3 + 2/3m please

Answer:

mm- 5/3+ 2/4m

Simplify both sides of the inequality.

-5/3>5/3m+-5/3

Flip the equation

5/3m+-5/3< -5/3

Add 5/3 to both sides

5/3m + -5/3 +5/3< -5/3 + 5/3

5/3m

HIGH SCHOOL

Find the Net Pay: $678 gross pay, Federal Withholding $132, FICA $51.87, State $43.15, Health $13.25. a. $437.73

b. $653.67

c. $701.73

d. $678

678 - (132 + 51.87 + 43.15 + 13.25) =

678 - 240.27 =

437.73

678 - 240.27 =

437.73

Answer:

$437.73

Step-by-step explanation:

answer above is correct

HIGH SCHOOL

500th term of 24,31,38,45,52

This looks like a simple arithmetic series. Each term is 7 greater than the previous term.

Therefore, the Nth term is 17 + 7N.

For example, the first term is 17 + 7*1 = 17 + 7 = 24.

The second term is 17 + 7*2 = 17 + 14 = 31

And the 500th term is 17 + 7 * 500 = 17 + 3500 = 3517.

what is the proper term formula for an arithmetic series?The mathematics sequence system is given as, an=a1+(n−1)d an n = a 1 + ( n − 1 ) d where, an n = a trendy time period, a1 a 1 = first time period, and d is the not unusual distinction. this is to find the overall term in the sequence.

how to discover the nth time period?To find the nth term, first calculate the common distinction, d. subsequent multiply every time period a wide variety of the sequence (n = 1, 2, three, …) via the common difference. Then add or subtract a number from the brand new series to reap a replica of the sequence given inside the question.

Learn more about the term formula here: brainly.com/question/6561461

#SPJ2

This looks like a simple arithmetic series. Each term is 7 greater than the previous term.

Therefore, the Nth term is 17 + 7N.

For example, the first term is 17 + 7*1 = 17 + 7 = 24.

The second term is 17 + 7*2 = 17 + 14 = 31

etc...

And the 500th term is 17 + 7 * 500 = 17 + 3500 = 3517

Therefore, the Nth term is 17 + 7N.

For example, the first term is 17 + 7*1 = 17 + 7 = 24.

The second term is 17 + 7*2 = 17 + 14 = 31

etc...

And the 500th term is 17 + 7 * 500 = 17 + 3500 = 3517

COLLEGE

Your mom bought a total of 15 shaddocks and watermelons and their total weight was 33.30 kg. If each shaddock weighed 1.8 kg and each watermelon weighed 2.5 kg, how many shaddocks and watermelons did your mom buy respectively?

Let's use S for the number of shaddocks and W for the number of watermelons.

S + W =15

1.8S + 2.5W = 33.30

Let's solve S+W=15 for S.

S = 15 - W

Now we can use substitution to solve the system of equations. To do so, plug in 15-W for S in the second equation.

1.8(15-W) + 2.5W = 33.30

Distribute and combine like terms.

27 - 1.8W + 2.5W = 33.30

0.7W + 27 = 33.3

0.7W = 6.3

W = 9

If there are 9 watermelons, then there are 15 - 9 = 6 shaddocks.

The answer is 6 shaddocks and 9 watermelons.

S + W =15

1.8S + 2.5W = 33.30

Let's solve S+W=15 for S.

S = 15 - W

Now we can use substitution to solve the system of equations. To do so, plug in 15-W for S in the second equation.

1.8(15-W) + 2.5W = 33.30

Distribute and combine like terms.

27 - 1.8W + 2.5W = 33.30

0.7W + 27 = 33.3

0.7W = 6.3

W = 9

If there are 9 watermelons, then there are 15 - 9 = 6 shaddocks.

The answer is 6 shaddocks and 9 watermelons.

HIGH SCHOOL

Sue has $40,000 in her savings account. She use some of the money to put towards a house. She has $36,479 left. How much did she put towards the house. Solve and write an equation with a variable to represent the unknown.

Answer:

x = $3,521

Step-by-step explanation:

let the amount of money that she put towards a house be represented by the variable x

Hence,

total savings = amount put towards house + amount left

$40,000 = x + $36,479 (rearrange)

x + $36,479 = $40,000 (subtract $36,479 from both sides)

x = $40,000 - $36,479

x = $3,521

MIDDLE SCHOOL

Jasper starts the month with $24 in his savings account. At the end of each week, Jasper adds $8 to the account. How much will Jasper have in his account after 10 weeks?

Well I think I know what you mean- correct me if I’m incorrect.

8x10=80

80+24=104

8x10=80

80+24=104

24 + (8·10)

24 + 80

104 dollars after ten weeks

MIDDLE SCHOOL

A number is between -1 and -5. What is the least possible integer value of its opposite?

1 is the least value by daksh TATED Sirohi raj