MATHEMATICS
HIGH SCHOOL

Answer: Steve = x marbles, Larry = 3x/7 – 39 marbles

Total marbles = 171 = steves + lary’s

X + 3x/7 – 39 = 171

X + 3x/7 = 171 + 39

10x/7 = 210

10x = 210 * 7

10x = 1470 X = 147

Larry = 3/7(147) – 39

Larry = 63 – 39 = 24

Steve = 147

Total marbles = 147 + 24 = 171

Total marbles = 171 = steves + lary’s

X + 3x/7 – 39 = 171

X + 3x/7 = 171 + 39

10x/7 = 210

10x = 210 * 7

10x = 1470 X = 147

Larry = 3/7(147) – 39

Larry = 63 – 39 = 24

Steve = 147

Total marbles = 147 + 24 = 171

Answer:

Answer:

One fryte ssr

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

Steve biked 8.4 miles, which was 1.8 miles fewer than Rhonda biked. He wants to write and solve an equation to find r, the number of miles that Rhonda biked. Which are part of the solution? Check all that apply. To solve, find the total distance that Steve and Rhonda biked; this is an addition problem.

To solve, find the difference that Steve and Rhonda biked; this is a subtraction problem.

To solve, find out how many times more miles that Rhonda rode for; this is a multiplication problem.

Rhonda rode for 10.2 miles.

The correct equation for this problem is r-1.8=8.4. Solve the problem by adding 1.8 to both sides.

Answer:

Option B and D is correct.

Step-by-step explanation:

we are given with the following:

Distance Steve biked = 8.4 miles

Distance Rhonda biked = r

According to the Question,

Steve bikes 1.8 miles less than Rhonda biked.

So, r - 8.4 = 1.8

or r - 1.8 = 8.4

add 1.8 on both side

r - 1.8 + 1.8 = 8.4 + 1.8

r = 10.2 miles

Therefore, Option B and D is correct .i.e., To solve, find the difference that Steve and Rhonda biked; this is a subtraction problem. and Rhonda rode for 10.2 miles. The correct equation for this problem is r-1.8=8.4. Solve the problem by adding 1.8 to both sides.

Answer:

think its B and D and E. correct me if i am wrong

Step-by-step explanation:

COLLEGE

Total departmental sales in the Housewares Department were $513000.00. A salesperson made 14% of the total departmental sales of that month and earns 6.5% commission on his sales. Find the dollar amount of commission. a.

$33345.00

b.

$4691.95

c.

$4668.30

d.

$71820.00

e.

$4683.19

f.

None of the above.

Answer: c. $4668.30

Explanation:

Given:

Sales = $513000

Sales made by an individual = 14% of $513000

Sales made by an individual =

Sales made by an individual = $71280

Commission made on this sales = 6.5% of $71280

Commission made on this sales =

Commission made on this sales = $4668.30

HIGH SCHOOL

Our class has 50 students. Assuming that no students are born on leap days (February29), what is the probability that no two students share the same birthday? What is the probability that at least one of the students has the same birthday as another student in the class? Please provide your answers in the form of a fraction.

Answer: a) b)

Step-by-step explanation:

Since we have given that

Number of days in a year = 365

Number of students = 50

Probability that no two students share the same birthday. It means each student has different birthday.

Probability(no two students share the same birthday)

Probability(no two students share the same birthday)

Probability(no two students share the same birthday)

Probability that at least one of the students has the same birthday as another student in the class is given by

COLLEGE

Tim mows neighborhood lawns for extra money. Suppose that he would be willing to mow one lawn for $12, a second lawn for $15, and a third lawn for $23. Also suppose that three neighbors are interested in having their lawns mowed. Mrs. Jones would be willing to pay $30 to have her lawn mowed, Mr. Wilson would be willing to pay $26, and Ms. Smith would be willing to pay $23. Considering Mrs. Jones, Mr. Wilson, and Ms. Smith together, what will be their consumer surplus?

$29 will be their consumer surplus.

Consumer surplus is the difference between how much a consumer is willing to pay and how much a consumer actually does pay.

$12.00 + $15.00 + $23.00 = $50.00 (How much the consumer actually pays)

$23.00 + $26.00 + $30.00 = $79.00 (How much the consumer is willing to pay)

$79.00 - $50.00 = $29.00 (Consumer surplus)

Consumer surplus is the difference between how much a consumer is willing to pay and how much a consumer actually does pay.

$12.00 + $15.00 + $23.00 = $50.00 (How much the consumer actually pays)

$23.00 + $26.00 + $30.00 = $79.00 (How much the consumer is willing to pay)

$79.00 - $50.00 = $29.00 (Consumer surplus)

MIDDLE SCHOOL

Solve 8.88 = 4.44 (x - 7)

Answer:

x=9

Step-by-step explanation:

This is because you need to follow the DCMAM steps. Start with 8.88 divided by 4.44 which is 2. then add 7. then you get x=9

Answer:

x = 9

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

If a lot is 500 ft. on one side and it is total 4.8 acres what is footage of other side?

1 acre is 43,560 square feet.

The lot equals 4.8 * 43,560 = 209,088 square feet.

If one side = 500 feet, then the other side equals

209,088 / 500 = 418.176 feet

The lot equals 4.8 * 43,560 = 209,088 square feet.

If one side = 500 feet, then the other side equals

209,088 / 500 = 418.176 feet

MIDDLE SCHOOL

a school had 690 students sign up for the trivia teams if they wanted to have nine teams with the same number of students on each team how many more students would need to sign up

Answer:

30 more students

Step-by-step explanation:

690 + 30 = 720

720 / 9 = 80

MIDDLE SCHOOL

What is the answer on the button? On the math worksheet?

I don't get what u r asking. Can u explain a little more.

MIDDLE SCHOOL

What fraction of an hour is 50 minutes

Answer: 5/6

Step-by-step explanation:

All we need do is to try to change 50 minutes to hour.

Remember that 60 minutes make 1 hour , so we need to find 50 minutes out of 1 hour , that is 50 minutes out of 60 minutes. Which is 50/60. Therefore:

50 minutes is 50/60 fraction of an hour

50/ 60 is the same as 5/6 in reduced form

Answer:

Step-by-step explanation:

1hour is 60minutes

= 50/60

= 5/6