# Why do regular users increase the amount of drugs they use?

Answer: Because after a period of time (depends on the person) they build a body tolerance to the drug and need to take more in order to feel the same effect (high)

## Related Questions

Two​ mechanics, Bonita Rich, ​and Pamela​ Pearso​n, take 7 hours to rebuild an engine when they work together. If each worked​ alone, Bonita, the more experienced​ mechanic, could complete the job 3 hours faster than Pamela. How long would it take each of them to rebuild the engine working​ alone?

• Bonita: 12.66 hours
• Pamela: 15.66 hours

Step-by-step explanation:

Let b represent the number of hours it takes Bonita to rebuild an engine. Then b+3 is the number of hours it takes Pamela. When they work together, their total rate of work in "rebuilds per hour" is ...

1/b + 1/(b+3) = 1/7

Multiplying by the product of the denominators, we have ...

7(b+3) +7b = b(b+3)

b² -11b = 21 . . . . . . . . . subtract 14b

b² -11b +30.25 = 51.25 . . . . complete the square by adding (11/2)^2

(b -5.5)² = 51.25 . . . . . . . . . . write as a square

b = 5.5 + √51.25 . . . . . take the square root and add 5.5

b ≈ 12.65891 . . . . hours

Working alone, Bonita could rebuild an engine in about 12.66 hours; Pamela could do it in about 15.66 hours.

Do you think that value of r in the point ( 1, r) is always the unit rate for any situation?

Yes becuase the x value is always the independent variable while R is dependent of that variable
therefore if 1 is the x and the graph is linear (a straight line) than it would be the unit rate of the situation/graph

Jessie sorted the coins in her bank. She made 7 stacks of 6 dimes and 8 stacks of 5 nickels. She then found 1 dime and 1 nickel. How many dimes and nickels does Jessie have in all?

Hello!

So, Jessie made 7 stacks of dimes and 8 stacks of nickels.

Each stack of dimes has 6 dimes.

Each stack of nickels has 5 nickels. Multiply:

6 × 7 = 42

8 × 5 = 40

Then she finds another dime and another nickel.

42 + 1 = 43

40 + 1 = 41

43 + 41 = 84

Jessie has 43 dimes, 41 nickels, and 84 coins in all.

Brass costs \$0.90 per pound, copper costs \$2.15 per pound, and aluminium costs \$0.75 per pound. Which medal would you recommend be for, for use as a heat sink in the tablet?​

Copper because it’s stronger
Copper cause it is more stronger

What's the answer to 10 + 6g = −26

1) 10+6g=-26 so you have to get 6g alone by subtracting 10 to the other side making the equation 6g=-36
2) Now to figure out g all you have to do is divide 6 from both sides and get g=-6

Lauren and Bruce's bread recipe calls for 6 cups sifted flour .how much flour with they use if they make only 2/3 of the recipe?

They will use 66.% of sifted flower! Hope this helps!!!!!
Divide 6 by three to find out what one third would be.
then multiply it by two to find 2/3 of the recipe would be.

so it's 4 cups

In a recent survey, 64 % of the community favored building a police substation in their neighborhood. If 14 citizens are chosen, find the probability that exactly 8 of them favor the building of the police substation.

Step-by-step explanation:

The binomial probability formula :-

, here n is the number total of trials , p is the probability of getting success in each trial and P(x) is the probability of getting success in x trial.

Given : The probability of the community favored building a police substation in their neighborhood = 0.64

If 14 citizens are chosen, then the probability that exactly 8 of them favor the building of the police substation will be :-

Hence, the probability that exactly 8 of them favor the building of the police substation = 0.1840

How many pairs of sides touch each other in a rectangle of 4 squares in each 2 rows

So,

You made a 2 x 4 rectangle, composed of squares.

Visualizing this setup, we can first see that the 4 squares lengthwise touch each other in pairs. So that's 4 already.

In addition, notice that there are three columns in the widths. Also notice that each column has 2 pairs of touching sides. So 2 * 3 = 6 more pairs.

6 + 4 = 10

There are 10 pairs of sides that touch each other.
10 pairs of side touch.

Mixed numbers between 0 and 2, with an interval of 1/3 between each pair of mixed numbers.

1 1/3 and 1 2/3;
1 1/10 and 1 13/30;
1 1/2 and 1 5/6; etc.

Explanation:

A mixed number is written as a whole number and a fraction, and it represents the sum of that whole number and fraction.

Starting at 0, the smallest mixed number would have to be over 1; this is because adding a fraction to 0 just gives us that fraction, not a mixed number using 0.

We want to use fractions that are 1/3 apart; the easiest to use is 1/3 and 2/3, giving us 1 1/3 and 1 2/3.

We can, however, also use other denominators.  If we choose to use 1 1/10, we need to add 1/3 to this using a common denominator.  The first number that both 10 and 3 will divide into evenly is 30.  Changing the fractions, this gives us:

1 1/10 + 1/3
1 3/30 + 10/30
1 13/30

We can use the same process for 1 1/2 + 1/3; this time, the denominator will be 6:
1 1/2 + 1/3
1 3/6 + 2/6
1 5/6